• Gratis verzending vanaf €75
  • Snelle verzending naar België en Nederland
  • Gratis ophalen in 's Gravenwezel
Home » Over ons

Welkom bij Coucou, een webshop boordevol accessoires en kadootjes voor je favoriete mini’s! 


Als student werkte ik in verschillende leuke interieurwinkeltjes, iets wat ik me later zeker zag doen, maar dan voor mezelf. Vandaag ben ik zo blij en trots dat ik de knoop heb doorgehakt en Coucou een plekje op de kaart heeft. Het is dan geen interieurwinkel, ook geen fysieke winkel, maar wel een webshop in de meest kleurrijke, creatieve, originele en energierijke sector!

 

Tijdens mijn studies economie maakte ik kennis met digital marketing en e-commerce, iets wat me enorm boeide. Ik schoolde mezelf nog wat bij en kon hierna al snel starten als allround e-commerce medewerker bij een leuke, nieuwe kinderwebshop. Een sector waar ik voordien nooit aan had gedacht. Door veel uit te zoeken en bij elk aspect betrokken te zijn, leerde ik al snel wat er allemaal bij het runnen van een webshop komt kijken.

 

Na een geweldig leerrijke 1,5 jaar, maakte ik de beslissing om de webshop te verlaten en andere horizonnen te verkennen. Hoewel ik hier nooit spijt van heb gehad, is het idee van een eigen winkeltje blijven kriebelen. Ik miste het creatieve, het contact met klanten en had zin om te ondernemen en gewoonweg alles zelf te beslissen, al dan niet met vallen en opstaan.

 

In november 2020 heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Ik was 30 jaar, had een eigen huisje, wat spaarcentjes en een nieuwe, boeiende voltijdse job. Eentje die me voldoende flexibiliteit bood om beide te combineren. Een beter moment kon ik mij niet wensen.

 

Vandaag ben ik enorm blij dat ik de sprong heb gemaakt. Bij elke bestelling kan ik nog steeds een dansje doen. Want zonder het te beseffen bouwen jullie mee aan mijn verhaal. Iets waar ik heel dankbaar voor ben.

 

Ik hoop jullie nog lang mooie, nieuwe, originele producten en merken te kunnen aanbieden, nog vele kadootjes te mogen inpakken, nog vele leuke gesprekjes te hebben en nog supergezellig geweldige foto’s op instagram te zien passeren!

 

Veel liefs, 

Evelien